Citiraj:
Autor raf
ali stvarno nije uredu prema onima koji imaju 5(16)mbita, da im se kasnije dizo od onih s 3(8)mbita.
Ono oni sada imaju 8 dakle vise od nas sa 5, a mi placamo puno vise...
|
Slazem se...ali dođi ce i 1.11 pa cemo vidjeti jel ce biti ili ne,a ionako mi je ugovor istekao s njima jos prije par mjeseci pa cemo vidjeti oce li onda razgovarati.
Citiraj:
Autor Uber Gosu
Ja sam jos uvjek na 3Mb ;( (i to na 250KB), da, to je taj T-Com, od lika s faxa koji btw radi u TComu sam saznao da nema teoretske sanse da do 12(dvanaestog) mjeseca sve bude dignuto i radilo (nije ono sto mislis).
Ali votever, u ugovoru pis DO max 8Mbit a ne 8mbit tak da ak i ne dignu (sto bi btw mogli dosta leechera sa 16Mb) nikom nista i nemres se bunit.......TCom.
|
Sta je ovo svi vise manje imaju nekoga ko im radi u t-comu,a govore ovake pizdarije,jel je tvoj fred glavonja u t-comu,jel neki od direkora koji odlucuju kako sta ide? mislim da ne,jel cuo sam pun kufer sranja oko kako svatko ima nekoga ko zna do kada ce brzine biti podignute ili nece do određenog vremena,sluzbeno najava pise od 29.10 do 1.11 ce biti svima podignte brzine i to je to..a ako nebude onda se zna sto slijedi SZK i udri mile!!!
dobro vec smo shvatiti tih DO DO određene brzine,to uopce nije problem,samo da oni meni daju ono za sto ja placam..