Tema: NWN vs NWN2
View Single Post
Staro 25.10.2007., 11:40   #9
IceFisherman
Magister Mundi sum!
Moj komp

IceFisherman's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
u jedinici mi je najbolji bil expansion "hordes of underdark .. onak celo vreme mislim da je cilj cele igre ubiti onu nekakvu zločestu babu i dojdem do tog djela i mislim kak je igra gotova kad ono završim u paklu i sad moram van njega pobeči .. dakle još igranja

dvojka mi ima puno zanimljiviju priču jedino kaj malo bedasto ( barem meni ) završi ali to se ispravlja u expansionu "Mask of the betrayer" gde se priča nastavlja točno tam de je i stala. Nastavak ima 2 moguca kraja , kod svakog mi se dopada samo jen dio Međutim da sam bil super duper dobri paladin odabral sam onaj kraj "gde ostanem tam gde jesam"
Nadam se da več delaju na novom expansionu

btw dobro su izveli ovo s influencom.. tak sam dobro baratal s tim da su me na kraju samo 2 lika izdala ( qura i onaj bishop ) a u expansionu niti jedan

btw . najbolji su mi ovakvi djelovi

nažalost nemam onaj dio gde veli "idemo se povaliti" jer sam pogubil skrin šot negde ( P.S ono žuto kaj vidite odostraga na sliki nije bug nego ukljuceni DebugMode , nisam imal sejvano točno prije ovog "vruceg" razgovora pa da ne moram sve opet prolaziti sam malo "debugiral" )

u expansionu me je štela ona red wizardica ali sam mu moral odbiti jer mi se ova elvenica puno više dopada

kaj se tiče grafike .. ko kaj je ET rekel .. poinstalirati sve patcheve i onda tek krenuti igrati

INTEL PIV 2.6C@3.1 on ABIT IC 7
Sapphire radeon x1650PRO
2x512mb 433mhz Kingmax

WDC 10GB & Hitachi 160GB & Seagate 80GB
AOC 17", LCD, LM760
Win XP PRO SP2 & SUSE 10.1
Aopen H600B black pearl & Fortron 350W

www.crazywarriors.com
IceFisherman je offline   Reply With Quote