Sve u svemu imao sam identican problem kada mi je crkla 6800GT.
Mozes potraziti u Svastari (tamo je thread), i njima nije padalo na pamet da mi ponude pare nazad (a nisam ni ja bas bio za tu opciju jer je firma preko koje sam kupio u medjuvremenu zaglibila pa joj je racun blokiran), a zamjena za karticu iste vrijednosti isto nisu htjeli da cuju, pa sam dobio 7900GS (tu su me zakinuli za 200KM (~800kn) ali sam ja "morao" pristati na to zbog nekih drugih okolnosi (ova firma preko koje sma kupio), inace da nisam morao pristati na ovo tuzio bi ih istog momenta jer nisam imao sta izgubiti).
Otidji tamo fino i trazi pare (jer po zakonu to smijes), ako ne budu dali pare a ti onda malo po rodbenom spisku i zoves inspektora ili udruzenje za zastitu potrosaca. Ne znam kako je u Hrvatskoj ali kod nas se udruzenje za zastitu potrosaca odazove u najkracem mogucem roku (posalo sam mail navece, sutradan ujutru mi je stigao odgovor).
BTW Ne razgovaraj o tome sa onim idiotima sto rade kao prodavaci/serviseri. Momentalno trazi da razgovaras sa vlasnikom firme ili poslovodjom prodajnog centra.