Posto moj zicani drug na laptopu ima predugu zicu moram u nabavku neceg drugog. Trilema je malo veca pa me zanimaju tudja iskustva sto uzeti i na sto paziti
Zicani notebook mis- znaci neki sa kratkom zicom. Dobro je sto su jeftiniji od bezicnih i nemoram se misliti na bateriju. Lose: zica, usb prikljucci na laptopu su mi s boka pa mi to bas i mozda nepase
BT: bt i wireless mi se pale na istome gumbu i to neznam da li mogu nekako odvojiti

.. ovo bi bila ok opcija kada mi nebi i wireless time zderao bateriju ..ne znam ni sam koliko bih cesto radio na bateriji ali da nece biti rjetko sam siguran.. nece bas biti niti svaki dan ali...
wirelless s nekim od prikljucaka na usb: posto znam da mi ga se nece dati skidati sa laptopa morao bih uzeti neki sa malim receiverom.. a to je jedino logitech nano koji je dosta skup. zapravo neznam da li ima jos neki sa tako malim receiverom i da li oni sa vecime smetaju... naravno glupo mi je malo laptop opteretiti sa jos jednim wireless uredajem..zapravo cini mi se glupo
slobodno mi sugerirajte koje imate miseve za laptop.. pogotovo bezicni, koje baterije idu i jel imaju on/off switch i sl