Tema: HRT HD
View Single Post
Staro 25.10.2007., 01:43   #30
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Da,nisam uzeo u obzir tvoje potrebe za mpeg4...za to nisam siguran.HD podržava,AC3 vjerujem također...koristim SAMO za gledanje,pa u detalje nisam ulazio (koji su tebi bitni)

Što se implementacije tehnologije u manji ili veći prostor tiče,nema veze...ne zahtjeva to čip veči nego li je onaj na USB-u...ni ja nisam baš optimist bio kod tih USB kartica ali imao sam Cinergy T2 koji je i inače bio jedan od najboljih...sada je tu Gigabyte U8000 s Xceive tunerom koji ima određene prednosti nad svim trenutno dostupnim tunerima,za više o Xceive-u googlaj Ako ti treba tuner za gledanje,ali samo gledanje tv-a,slušanje radija...bolju sliku od U8000 nečeš nigdje naći...ako su ti bitne jos neke druge multimedijalne mogučnosti tunera koje nude PCI tuneri,onda ga uzmi...meni je dovoljan samo tuner...pa sam se i odlučio za ovaj...Inače,taj Leadtek je OK,svi su više manje OK jer više manje koriste iste tunere...bitno ti je da nađeš proizvod kojem bez greške radi software za ono čemu služi,a tu se već sužava izbor dobrih tunera...osobno sam izgubio korak s tunerima i software-ima,možda se negdje popravilo a negdje pokvarilo stanje,pa ti ne mogu ništa po tom pitanju pametno reć...osim onog što sam ti već rekao
Thoroughbred B je offline   Reply With Quote