View Single Post
Staro 18.02.2004., 10:20   #27
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Talking hvala postovanim Zderonjama...ali.

IMHO - tu sam naučio više o compovima u 2 mjeseca nego u godinu dana na Monitoru. Ako to netko ne shvaća - pa neću ga valjda ja vući za rukav i terat ga k nama. Mudrost treba prepoznati, a ne silom je terati.

[/B][/QUOTE]

hvala bogu sto mi je dao razum.pokoji puta se pitam zasto je tako lako "ljude" izbaciti iz takta,stvoriti sliku o necemu,napraviti "pakost"...
jednostavno,nismo svi isti,za mene osobno ovaj forum je izvor saznanja o HW,SW i inom u svijeti PC-a ,ali isto tako i prilika za druzenje sa istomisljenicima..

Ja osobno nikom nisam nametao "svoju"kajkavstinu,ako su ljudi to prihvatili i shvatili kao zabavu i priliku da se razonode,meni je jako drago!
opet,ako se nadje neko kome moja kajkavstina smeta...boze moj.a zasto postoji Ignore lista?naime, sad,zasto bi se ja bunio protiv recimo nasih postovanih clanova iz Dalmacije ,Slavonije samo zato sto su drugaciji po jeziku i narjecju kojim govore...jadno bi to bilo....a misljenja sam takoder da ovo nije forum za popovanje i regionalno separiranje,vidite i sami ,da iako zbijamo zafrkanciju oko "jezika i narjecja " kojim se izrazavamo,da umnogocemu puno vise pomazemo novim i starim clanovima da rijese svoje probleme,dileme etc.

dakle postovani Zed i ostali neistomisljenici:,lijepi pozdrav,malo vise tolerancije i razumjevanja za one kojima je ovo vid zabave i druzenja uz spoznaje o PC-svijetu.....-nebi skodilo!!

inace.imam 38 godina,obitelj koja je vec vise od 300 godina Purgerska(deda mi je bio 3 taksista u Agramu,baka ima kucu prek puta brace Justin u Tkalcicevoj....),pa stoga mislim da moja "kajkavstina" i sl,nebi trebala biti shvacena u tako negativnom kontekstu, barem kod postovanih pojedinaca!

lijep pozdrav svima ..i Zivjeli Vi meni svi....pa i oni.....drugaciji!

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline