View Single Post
Staro 24.10.2007., 15:28   #17
mars952
Premium

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Autor Matt Pregled postova
Gle, izvadi bateriju ili napravi Clear CMOS. Nije znanstvena fantastika. Najlakše će ti bit izvadit bateriju. Nek tak bude 10 sek i vrati nazad. Nove matične imaju već defaulte postavke da enable-aju USB tipkovnice i možda tako riješiš svoj problem. Jedino što ćeš s resetom BIOS-a napraviti je spuštanje na orig frek proc, meme i sl (ako si OC-ao), morat ćeš ispočetka updatat antivir i to je to.

Lako i vjerojatno rješenje tvog problema.
Ma BIOS nema veze s ovim problemom. On leži čisto u windowsima. Dakle u mapi system32, nalazi se mapa "driver" i njoj "file" kbdclass. E taj je u ku**u. Kako to popravit. Nikakvo vađenje baterije ili druga tipk to ne riješava. Reinstalacija wind, a bez tipk ja ne znam. Ako vi znate pomagajte.

Citiraj:
Autor Mr.Black Pregled postova
gle ak si probal i drugu tipkovnicu koja isto ne radi na tom kompu...ondaj je problem ili sa matičnom ili sa biosom..dal si probal tipkovnicu na ps/2 i na usb? dal si dobil kakve drivere sa tom tipkovnicom koja ne radi?..probaj deinstalirati tipkovnicu u device manageru, odi na add new hardware i napravi scan...jer kao što si sam napisal očito je problem sa driverom za tipkovnicu...ak moreš ući u bios pogledaj malo tamo kaj je uključeno a kaj nije, naravno u vezi tipkovnice...a moj savjet je i dalje da probaš izvaditi bateriju da se postavke biosa resetariju, pa buš onda videl kaj je problem..
EDIT: vidim da imaš jaku želju re-instalirati windowse...evo ti jedan koristan link:http://forum.pcekspert.com/showthrea...t=58748&page=2
Mr Black, ja u ovom URL-u ne vidim riješenje. Jednostavan razlog - "press any key..." nema key, ne radi tipkovnica, nemam šta press.
Ma s tipkovnicom nisam dobio nikakve drivere-kupljena u ve.mila.
Znam u čemu je problem. U driverima-u sys mapi 32, korumpiran file kbdclass. Ali ne znam kako to riješiti. Zato bih reinstalirao wind, kako ? Nemam cd s windowsima koji se setupiraju sami bez "press any key..."

Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 25.10.2007. u 17:25.
mars952 je offline   Reply With Quote