View Single Post
Staro 24.10.2007., 11:31   #20
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Autor Oldie Pregled postova
Baterija je iznenađujuće dobra , s obzirom na Pentium sisavca , a i ne bojim se kvara laptopa kojemu je garancija 3 godine , iako je istekla. Više bih se bojao za neke nove. Everest mi kaže da mu je grafika u mini PCI utoru , pa me interesira može li se to zamjeniti sa jačim čipom ako naleti ? Mislim da bi cijena mogla na oko 2500 , ali ne i niže. Bilo bi me malo sram i pitat jer je u odličnom stanju. Jeli to realno i prihvatljivo ?
meni je na T22 otisao nakon 5 godina rada kabel s maticne u monitor.. 1050 kn dio i ruke .. i cekanje od skoro mjesec dana

da li kupiti za 2.5k rabljenog ibma ili za 3.5 srotex dell, hp ili slicno? eh pa ovako... ako ces ga drzati samo na stolu i nikuda ne nositi bolje novo. ako ga imas namjeru i nosikati okolo cesto uzmi prvi.

isto tako ovisi o prijasnjem vlasniku ibma sto je radio sa njime. posto je to laptop prije ere 'jedna obitelj jedan laptop' pretpostavljam da mu je trebao za posao..znaci barem 8h dnevno 300 dana u mjesecu ako ne dosta vise.... ispadne dosta zraubano u komponentama cak i na t-seriji (govorim o kondicima i sl ne o izgledu vanjske plastike)

baterija je varljiva stvar ali nakon 3 godine nemoze drzati 2,5 sata osim ako nije velicine kombija (meni su 2 nove novcate na t22 nakon 3 i pol godine pale na pola sata jedna i druga na sat vremena) osim ako ga nije cijelo vrijeme drzao na znjori. citaj nije ga bas prenosio.sto je mozda i bolja varijanta.

ako znas lika koji ti hoce to prodati raspitaj se oko takvih detalja a ako neznas raspitaj se sa dozom skepticnosti...
msvrtan je offline   Reply With Quote