Tema: HRT HD
View Single Post
Staro 24.10.2007., 11:01   #24
mirek
Premium
Moj komp

mirek's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
XP. na Visti cu probati nekada kasnije, ako upoce proradi na XP-u.
Instalirao sam COREavc kodeke i probao sam DVBViever. Sa tim viewerom sam dobio sve kanale. I one sa CROATEL-a i one sa OiV-a. Medjutim slika nije nesto. Stalno se break-a, a i zvuk ponekad.
U DVBViewer-u ima gro parametara gdje se moze birati koji codec koristiti, no u samo jednom padajucem menu mi se pokazuje opcija za ukljuciti COREavc, u svim ostalim su ponudjeni Nero, Cinema, Power... mozda zbog toga.

Kako je slika nestabilna ukljucim ja ponovo TVPro (aplikaciju od pinacle-a), gdje imam samo CROATEl-ove kanale i pise mi Signal strenght 100%, Quality 80%, pa ne znam koji je razlog lose slike.

Da li da vratim tu karticu. Mislim, platio sam je 700kn, od cega je (pretpostavljam) vecina novca za CD na kojoj je aplikacija koja ne radi. (Zasto bi dao tolike novce, a onda koristio neki drugi software). Sto mislite uopce o toj Pinacle kartici, imate li kakvih iskustava? Da je to njima vratim i uzmem nesto jednostavnije?

I zadnje, na toj kartici mi pise MPEG2, MPEG4 i jos neki parametri enabled for encoding/coding, no kod H.264 mi pise not activated. Isto tako u Start Menu-u postoji neka opcija za activation. To je mozda za H.264. no nemam pojma odakle da dobijem KEY, onaj koji je na CD-u definitivno nije za to.
mirek je offline   Reply With Quote