Tema: HRT HD
View Single Post
Staro 23.10.2007., 22:54   #21
mirek
Premium
Moj komp

mirek's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Jos jedno pametno. Kupio sam PINNACLE, PCTV DVB-T Pro i sve se fino instaliralo, jedino ne radi :-) Sjedim pred kompom vec 4 sata i nista.
Dakle,
XP SP2
Nadje sve kanale od HRT1 do HD-a, medjutim kada pokrenem media center koji je dosao sa karticom stvar pukne i izbaci mi brdo exceptiona, kao ne mogu procitati ovo i ono.
VISTA 64 Ultimate
Tu pak ne moze naci niti jedan program, onda sam probao sa Vista Media Centrom gdje nadje sve kanale ali kada pokrenem live TV ispise mi no data available.

Inace, karticu sam kupio u HG-Spotu i BTW netko ju je vec koristio, no nema veze...
Zanima me da li da im vratim karticu i trazim novu, ili neku drugu, ili mi je problem samo u Meda Centru pa da probam sa nekim drugim?

XP
U medjuvremenu probao sa nekom official light verzijom (Tv Center Pro), koja radi, signal mi je na 90% quality na 80% no slike nema, a zvuka ima. Napise Failed to start the preview.
Probao sam i sa Media Portalom, gdje zapne odmah kad ukljucim autoTune, dobijem,

************* Exception Text **************
System.Xml.XmlException: An XML comment cannot contain '--', and '-' cannot be the last character. Line 21, position 3.
at System.Xml.XmlTextReaderImpl.Throw(Exception e)
at System.Xml.XmlTextReaderImpl.Throw(String res, String arg)
at System.Xml.XmlTextReaderImpl.Throw(Int32 pos, String res)
at System.Xml.XmlTextReaderImpl.ParseCDataOrComment(XmlNodeType type, Int32& outStartPos, Int32& outEndPos)
at System.Xml.XmlTextReaderImpl.ParseCDataOrComment(XmlNodeType type)
at System.Xml.XmlTextReaderImpl.ParseComment()
at System.Xml.XmlTextReaderImpl.ParseDocumentContent()
at System.Xml.XmlTextReaderImpl.Read()
at System.Xml.XmlLoader.LoadNode(Boolean skipOverWhitespace)
at System.Xml.XmlLoader.LoadDocSequence(XmlDocument parentDoc)
at System.Xml.XmlLoader.Load(XmlDocument doc, XmlReader reader, Boolean preserveWhitespace)
at System.Xml.XmlDocument.Load(XmlReader reader)
at System.Xml.XmlDocument.Load(String filename)
at MediaPortal.Configuration.Sections.Wizard_DVBTTV.OnSectionActivated()
at MediaPortal.Configuration.EditCaptureCardForm.tabPageAutotune_Enter(Object sender, EventArgs e)
at System.Windows.Forms.Control.OnEnter(EventArgs e)
at System.Windows.Forms.TabPage.OnEnter(EventArgs e)
at System.Windows.Forms.TabPage.FireEnter(EventArgs e)
at System.Windows.Forms.TabControl.OnSelected(TabControlEventArgs e)
at System.Windows.Forms.TabControl.WmSelChange()
at System.Windows.Forms.TabControl.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.OnMessage(Message& m)
at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)

a to su exceptioni koje sam spomijao u prvom djelu. Znaci jedino sto sam uspio upogoniti je zvuk koji zna biti isprekidan, a kazem strenght i quality su na 90 i 80 % cak i vise.

Zadnje izmijenjeno od: mirek. 24.10.2007. u 00:16.
mirek je offline   Reply With Quote