View Single Post
Staro 23.10.2007., 13:50   #1
mars952
Premium

Datum registracije: Nov 2003
Ne prepoznaje tipkovnicu

Molim pomoć ako netko zna kako riješiti. Naime, Windows mi ne prepoznaje tipkovnicu, bolje rečeno dojavi kako nema drivere za nju. Tipkovnica je Logitech y-su61 PS/2(na njoj piše Delux keboard) crna. Koristim Wind XP SP-2.Kod podizanja wind prepozna je u divice menageru (hardware) kao Keabord PS/2 i kad iden instalirati drivere, dojavi da ih nema ili su korumpirani : (Wind Cannot load the device driver for this hardware may be corrupted or missing - code 39). Pokušao sam spojiti i drugu tipk s USB spojem i desi se ista stvar. Ni ta tipk ne radi. Kad je spojim upali se zelena indikacija i ugasi se a tipk ne reagira. I logitechova se isto ponaša. Kad se PC pali i wind podižu, upali se zelena lampica na tipkov i ostane goriti. Kad je odspojim s PS/2 porta i ponovo spojim , lampica više ne gori. Obje ove tipkovn sam isprovao na drugom PC-u i rade normalno. Je li u pitanju kakvi virus ili što drugo ? Matična ploča je Gigabit K8NF. Inaće svi drugi programi rade normalno i Wind. se normalno podižu.
mars952 je offline   Reply With Quote