Citiraj:
Autor Mortal
Da se i ja priključim, picard i BSG su najbolji. Kod ST me mrze one njihove psihološke epizode pa vjerski motivi kod siska i to, kojih zna biti nekoliko.
Dok BSG toga nema i ima odličnu kameru koju sapuničaste serije kao ST Stargate nemaju. Ta aktivna kamera te drži napetim iako nije zanimljiva epizoda.
|
lol e ako je nesto kao sapunica onda je to BSG ta kamera im nista nepomaze kad se radi o tome koliko bespotrebnog sra**** su natrpali u seriju i petaljanje odvratno sto je blize kraj to oni vise petljalju gluposti nista nije objasnjeno i sto mene zivcira je sto im tehnicka strana nimalo nema objasnjenja dok sve ove silne besmislene izmisljotine iz ST imaju
ST sto se Paramounta tice je mrtav sad kad izbace ovu zadnju bljuvotinu od filma mislim da bi im bolje bilo da to fino daju ovima sto sada rade na BSG da nastave i onda nesto mozda i bude od toga,,,,,,,
BSG fino pocelo pa sve gore i gore sad ce na kraju svi biti Cylonci kako su krenuli i previse su s tom "mistikom" zasrali sve sixica se nekako materijalizira na BSG i onda isto tako ispari i slicne fore koje su se desile i nikakvo objasnjenje nije doslo za njih,,,,,
ma sada zaprvo vise i nema dobre SF serije i heroji su fino krenuli pa su sad poceli previse petljat u drugj sezoni SG i Farscape,,,,,,, heh pa STAR WRECK je bolje napravljen od tih serija
i naravno sto sveprisutno i svima,,,,,,, previse ih "poamerikiziraju" pogotovo ST ono kao predstavnici cjele zemlje a sve sami ameri i sto god da se radi u svemiru sve je "american way of life" uzhas