Citiraj:
Autor gog
Pa lijepo sam ti napisao da okineš check disk
Ja bih na tvom mjestu kupio novi disk, just in case  ili barem napravio backup svega što ti je vrijedno na dvd.
Kada si zadnji put defragmentirao disk?
|
Napisao sam gore u jednom postu da je disc check napravljen i sve je bilo u redu (ok, radio sam ga s ovim koji dolazi s windowsima, ali drugi put kad je opet disc check pokrenut, nasao je, kao sto rekoh preko 1600 bad clustera, kako su se oni stvorili tamo - ne znam)
Disk defragmentiram redovito, obje particije sa software diskeeperom i nikad tu nije bilo problema, koristim regdoctor koji redovito nade greske, ali nikad neke neuobicajene, uglavnom low ili medium risk.
Sada kada se mjuza vratila, lijepo trk u trgovinu po 3-4 DL DVD-a i sve gore na njih ispucati...nikad ne znas kad moze opet zalomiti
Citiraj:
Autor Vejita
Ajd napravi ovo ako vec nisi.Otvori notepad i stavi ovo bez navodnika "dir /s *.* >dirlist.txt" i spremi ga u taj folder pod imenim koje ti hoces.bat i pokreni ga ,kada ti se stvori koje ti hoces.txt document pogledaj kaj ti sve pise u njemu iliti koliko pjesama ima u njemu.
Dobiti ces nesta ovako 
|
Hvala na ovoj ideji, vrlo zgodna funkcija, moram priznati da nisam ni znao za nju! Izlistalo je sve sto mi je trebalo. Pozdrav