View Single Post
Staro 22.10.2007., 09:25   #5
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
ma za podatke znam kako se spašavaju, to mi je najmanji problem, oni se vrlo lako spašavaju, bez obzira kako se formatira, nego me zanima da li je QUICK formatiranje pouzdano, jer sam negdje čuo da za razliku od QUICK formatiranja, FULL formatiranje provjerava svaki izbrisani dio da možda nema bad sektora, dok QUICK to ne gleda i zato FULL traje mnogo dulje

evo tek sam sad vidio ovu sličicu koju je stavio Fatal Error, znači izgleda da sam imao pravo, sad me zanima kad se preferira koji način formatiranja?

Dajte ljudi malo se smirite, ja sam proba taj disk jer mi ga je Raz dao.Inače diske se vidi u BIOS-u.Tako da dosta priča mora/treba i sli. radit.Disk na mojoj matičnoj radi ja sam mu ga prebacio na 1.5Gb/s i disk radi.Tako da nema gluposti o ne znaju i sl.
Inače disk normalno boot-a i koristio sam Hitachiev utility da ga prebacim.Sada T7K500 radi bez problema, znači problem je riješen!

Citiraj:
Autor Codiac Pregled postova
taj hard disk NIJE na sata2 osim ako ga netko nije prije tebe stavio na sata2. jer se on aktivira posebnim softwareom...
BTW on je na originalnim postavkama SATA2 to je provjereno!

Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 22.10.2007. u 16:22.
Baja 001 je offline   Reply With Quote