View Single Post
Staro 22.10.2007., 00:10   #14
Troyan
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2007
Arrow

Pozdrav ekipa...
Ovako, upravo se dogodila najcudnija stvar...Vratim se doma, upalim komp, disc check se pokrene (opet) i nade ti on tako 1645 bad clustera u tom folderu iz kojeg se muzika izbrisala. Trajalo je to ciscenje dobrih 2 sata, komp se restarta, idem bacit oko u folder koji je bio pun tih clustera i - MUZIKA JE TU!!!Od A - Z, sve se vratilo, kao da nije ni otislo. A danas popodne disc check nije nasao apsolutno nista...
E, sad, iako mi je pao kamen sa srca, nije mi jos uvijek jasno sto se dogodilo i sto ako mi iduci put pojede neki drugi folder. Malo me to zainteresiralo pa me zanima drugo misljenje pa slobodno bubajte sta god mislite da je moglo "krepati"
`Night

Citiraj:
Autor Uber Gosu Pregled postova
1.pitanje: koi NOD32 imas (**********)?

2.pitanje: dali imas VIA chipset?
Nod32 je verzija 2.70.23 (full), a chipset je VIA VT8366A Apollo KT266A.

Citiraj:
Autor drupci15 Pregled postova
kad pustis pjesmu u winampu i otvori id3 tag editor koji ti je target pjesme koja svira?

odnesi disk u drugi komp i vidi sta ima???
Stari, napisao sam gore u prvom postu da mi pod file info stoji target tog foldera, ali kad odem otvoriti taj folder, tamo te mp3-ce nema (fizicki), i kad odem pod search u TC-u i upisem naziv stvari koja svira, napise da ju ne moze naci (A ONA UREDNO SVIRA U POZADINI IZ TOG FOLDERA)

Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 22.10.2007. u 01:29.
Troyan je offline   Reply With Quote