same here, speedtouch ne zeli pokupiti voip postavke s servera (username i pass sam morao manualno upisati, obicno se sam automatski spoji), SNR margin mi je kao da umjesto bakrene zice imam dvije vlasi kose, a da ne spominjem da jucer nije bilo neta 5 sati, danas ga nije bilo 4 sata ... al zato je brzina Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:486 / 1.668 .............

a da ne pocnem o paricama, pisao sam kada je bilo pojeftinjenje da mi je parica losa pa kada sam prelazio s 1mbps na 2mbps da je to na knap, posljedica je bila malo veci ping al to me nije smetalo
al zato tjedan dana prije nego sto je t-com poceo s ovom svojom akcijom povecanja brzina net mi je bio nestao na nekih 8 sati (SZK nezna nista

) i onda sam prebacen na bolju paricu (nizi ping), tjedan i pol poslije opet nema neta i vracen na staru paricu, pa jucer opet nema neta pa opet na boljoj parici a danas sam izgleda na govnu, ono WTF, tko tu koga ***e

a i ovaj mjesec u prosjeku svaki drugi dan (po sat vremena) mi je dsl link down ...
EDIT:
jel nas to amis amis prca ili t-com, ako je t-com, zar se oni smiju sam tak igrati se amisovim dslamom ???