Citiraj:
Autor Codiac
nino the fajter
nego mozda da kontaktiras admina nekoga faksa znam da kod njih imas samo web browzer i to je to jel.. a inace kada stavis guest mos podesiti permision za sve...
|
nasi admini su lagano nadrkani pa mi se ne da s njima tlacit( a i oni su rjesili stvar ne preko user-a nego s winguardom tako da.. ) a i internet kiosk je inace dosta zgodan, samo sto ne zelim to stavit jer ovi kompovi moraju služit i za druge stvari,.
ugl nije da sam bas totalna budala sta se toga tice znam namjestiti postavke za usere i dalje od onog administrator i limited,

(klanjam se sam sebi sto sam tolko pametan

)ali sam doso potrazit ako neko ima kakvo pametnije rjesenje jer sam oduvjek skeptičan prema tim windows userima..,
a za kasnije ćemo se ionako malo igrati stručnjaka za kompove pa ćemo stavit domain ustroj i sharepoint portal, i wireless ... za to će ionako morat ić pravi login pa ćemo vidjet kako će se stvari razvijat.. a moram priznat da mi ovaj deep freeze uopce ne djeluje ko lose rjesenje, pa nek ljepo ljudi rade sta oce, a ono kad se komp restarta sve se vrati kako je bilo i sve 5, jos i surađuje s mrežom, nekako mi se čini taman ..