View Single Post
Staro 21.10.2007., 14:24   #5
Troyan
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2007
Thumbs up

Sorry zbog naslova, lud sam bio dok sam to pisao, vec mi je zivce taj komp pojeo.
Gle, TC imam i ista je stvar kao i u exploreru, sve foldere otvara normalno, jedino kad taj folder s muzikom idem otvoriti, onda mi se pojavi onaj pjescani sat i otvara ga nekih 20-ak sekundi (i naravno kad ga otvori, nema muzike iza slova K)
Isao sam na disc check i ne javlja nikakvu gresku ili bad sector, zauzece diska je zanimljiva stvar - pise da je slobodno 2,2 GB, ali kad idem presnimiti neku muziku ili film od kakvih 700-tinjak MB, kaze da nema mjesta na D discu i da izbrisem nepotrebne datoteke.
Zvao sam Infolab i njihov je odgovor bio - nemamo pojma sta bi moglo biti, donesite disk k nama (naravno)
S obzirom da je to na drugoj particiji, mozda bi najbolje bilo reinstalirati windowse i gotovo, podaci ce ostati s D particije

P.S. Mislis da se nisam sjetio sve oznaciti u library i puknuti na CD?Ali, komp je pametniji, zblesira se i zamrzne pa mi napise da je Winamp otkrio gresku i da se mora zatvoriti (i, kao, oprostite zbog neugodnosti)
Do iduceg javljanja - pozdrav
Troyan je offline   Reply With Quote