kako mi to ide na zivce kada samo maknu temu a ne jave zasto i kako .... na svim normalnim forumima ako maknu temu ili ju premjeste odmah se posalje PM autoru posta
evo npr neki lik ponudio nesto i ja napisao da prihvacam ponudu i da cemo se sve dogovoriti preko PM-a i mod mi obrise post (poslao sam mu pm i ono nema odgovora prodao je vec - a ja sam prvi postao (rezervirao) samo sto se to ne vidi jer mi je "netko" obrisao post).
mislim ono ako vam je tesko poslati pm s objasnjenjem onda nebi trebali biti monderatori.
ako je bio ovaj post nema veze treba ga opet jer izgleda nema nikakve koristi od toga.
isto tako sam davnom jednom stavio nesto prodavati hitno ...i slijedeci dan sam stavio bump i neko mi stavi katanac jer kao nesmije se svaki dan bump raditi ..... i tako pojavio mi se katanac i nema objasnjenja ... i onda ajd trazi koje to stavio i zasto i onda nakon nekog vremena kad sam nasao tko je stavio i objasnio da mi je hitno to za prodati da sam zato odmah slijedeci dan bumpiro tek mi je onda otkljucao temu...
eto toliko od mene ....