Citiraj:
Autor igx
bolje 1024x768 (4:3) na ekranu na 12", nego da je wide pa da ima 1280x800 jer je premala visina ekrana za ugodno korištenje.
Prikaz slike je sasvim OK zbog gustoće piksela na 12" i puno bolje izgleda nego takva reza na 15".
|
ima istu gustocu pixela kao i wsxga 15incni... a kao sto sam rekao nekome mozda pase i 800x600 meni nazalost nikako ne
Citiraj:
što se tiče procesora X61s koristi L seriju procesora (Low voltage) koji su minimalno slabiji od T serije procesora, a troše dvostruko manje. HP, Sony i neke toshibe koriste U (ultra low voltage) koji su stvarno spori jer četo imaju i mali takt (1.0 ili 1.2GHz).
|
iskreno? to mi se sa U verzijama vise svidja.. rjetki ce koristiti takav laptop za nesto gdje ti treba procesorska snaga..
Citiraj:
Ovo na feru je X61 (bez "s") i on ima normalni procesor T serije.
@anita2
naravno da paziš na laptop, pogotovo ako si ga sam morao platiti, ali nezgode se uvjek događaju... jedan nezgodan pad laptopa sa torbom je dovoljan da ti se nešto ošteti. Zato je bitno kako su komponente pričvešćene unutar laptopa, da li u plastiku (večina proizvođača) ili u magnezijsku konstrukciju (Thinkpad). Ja sam ih nekoliko vidio iznutra pa znam šta pričam...
|
ili kao ja uspijes zgrebati poklopac laptopa koji nosis u torbi 3 dana. s time da nisam isao backpacking thru europe nego na faks... izgleda da ga je ipaq zgrebao koji je bio naslonjen na njega u torbi...
s time da to nije kao da je netko kljucem isao po njemu i ostavio crte nego kao da si smirgl papirom skinuo dio.. sad izgleda kao sivkasta majica nakon malo vise od par kapi kise
eh da hp 6715b