Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^
Mogli bi ti kablovi i bolje, a i lako je kad ih imas tako malo (bez SATA, PCI-E i ostalih)  A i fino si usrao heatpipe od ploce i ventove...
Za IDE kablel bih ti preporucio najobicniji flat 90 centimetarski Sharkoonov, kojeg sprovedes kompletnog ispod maticne gore do kaveza za hard.
|
usrao,

to je bilo sam za probu vent, i nije mi se dalo skidat dolje... ista stvar i sa heatpipeom...
opcenito kad je komp upaljen (citaj uv lampe) izgleda dobro, ovak kad nije komp upaljen onda je totalno bzvz, tj kad sa blicom slikam...
ide kabel je namjerno kupljen ovaj, inace sam i njega mogo iza maticne stavit ali namjerno nisam, ne smeta nicemu... a morao bi tako i tako prema dvd pogonu ga potegnut, tak da bi bilo prilicno (meni) ruzno.
sto se tice ovih molexa gore na dvdromu nemrem nikak sakrit bolje, probao sam istom linijom kak do njega dode vratit, al onda je jos gore jer mi taman fali 1cm da zakvacim drugi molex na grani da stoji, pa visi dolje i bas se vidi.
A 4 pinski 12V gad mali mi ne zeli iza maticne vise od ovog ici... sve sam probo i uvijek fraer izleti van, i to me jaaaako izivciralo i onda sam odusto.
inace ovo kuciste je totalni promasaj za kejbljiving job, ne mogu nigdje okolo provuc niti 4 pinski niti 24 pinski, a da ne govorim o molexima, sve mora ici preko vidljivog dijela... zato je sve u gornjem domu...
ak imas predodzbu di da sto stavim reci, pa da probam, sam da opet ne zgubim zivce

evo bas idem brisat farbu sa ventova i NB hladnjaka