View Single Post
Staro 19.10.2007., 21:52   #2
Rain Man
Premium

Datum registracije: Feb 2005
Naravno da postoji takva stvar kao zasebna kupovina diska i kucista. Ja ju cak i preferiram. Prvo, ne znam da se gotova rjesenja mogu rastavit i zamijenit disk. Drugo, obicno sam eksterni disk ima manje garancije nego da samo kupis disk. I trece, jeftinije te obicno dodje da si sam biras kuciste i disk i slozis eksterni disk.

Ja imam eksterni trenutno u 120GB 2.5" kombinaciji, al sam prije imao i 3.5" HDD. Sve normalno radilo. 2.5" kombinacija je laksa za prenosit. Cesto mijenjam disk jer im cijena brzo pada, a nikad dosta prostora pa vise volim da imam slobodu moguce zamjene diska. Funkcionira najnormalnije, spojis na USB tu kombinaciju i win ti sami pronadju disk. Pises, brises, formatiras, disk se prijavi ko klasicni disk pod my computer.

Moja preporuka ti je da nabavis s-ata disk i kuciste za njega. Ako trebas mobilnost, onda 2.5", al za cijenu 120GB diska i kucista za njega nabavis skoro pa 320GB 3.5" disk i kuciste za njega. Al sto se tice mobilnosti, tu 2.5" kombinacija nema konkurencije, osim mozda u USB memoriji al daleko manjeg kapaciteta.
Rain Man je offline   Reply With Quote