Uvodnice dobiješ sa blokovima. Jedino trebaš uzeti dodatne uvodnice za radijator jer ih sa njim ne dobiješ.
Znači ovakve dvije
http://ekwaterblocks.com/shop/produc...roducts_id=126
Cijevi uvijek možeš uzeti u Pevcu ili Bauhausu i sličnim dučanima. Za svoje zadnje vodeno cijevi sam uzeo u Pevcu. Bile su zelene boje.
Evo nek se javi još juger i anidra da potvrde.
Sljedeće napravimo popis. Za sebe znam kaj trebam, ali bitno mi je da mi vi date točan popis stvari da nebi nekaj zaboravili. Ako bilo kome treba kakva pomoć pri odluci dijelova nek se javi. Da imamo do nedjelje okviran popis stvari da je mogu javiti sa njim Edvardu te da mu se ujedno i najavim za petak da bi došao po te stvari. U ponedjeljak bi mu se javil.
Financije. Do četvrtka navečer trebali bi mi svi uplatiti novce, jer ak neko ne uplati onda nikaj od njegovih djelova

. Novce svi pretvorite u € i budem vam dal broj deviznog računa da to uplatite. U zagrebačkoj banci imam račun pa bi bilo najbolje da dok uplaćujete novce odete u zagrebačku banku i tamo uplatite, jer bum tako istog trena vidio da ste uplatili.
Pošto nas imam 5(ako svi potvrde) svako nek uplati još po 100kn za benzin i cestarinu (vinjete). Vama kojima budem slao poštom uplatite dodatnih 25kn za poštarinu. To na tekući. Dok svi potvrdite na PM vam budem poslo brojeve računa, mobitela, te ime i prezime. Bilo bi dobro da i vi meni pošaljete svoje broje telefona i imena da znamo skim međusobno imamo posla

.
Mislim da je to to. Kaj se prije organiziramo prije bumo "namočili" kompove

, jer inače bumo to rastezali i nemo ništ napravili.
Evo djelova koje uzimam.
2x
Laing 12V DDC-1T___2x 52€ = 104€
1x
EK-NF4 rev1.1___ 29,95€ = 30€
1x
EK-FC79___70,94€ = 71€
1x
EK-Wave AM2___40,06€ = 41€
2x
Magicool Xtreme III___2x 44,95€ = 90€
10x
1/2" ID fitting G1/4___10x 1,92€ = 20€
ukupno: 356€
evo ovak napravite popis.
javite se sa popisom NAJKASNIJE do nedjelje, da kontaktiram Edvarda odmah ujutro u ponedjeljak, tak da dok on potvrdi da sve to ima i da se može doći po to u petak, vama ostane vremena utorak srijeda i četvrtak da uplatite novce.
dečki moramo se mrdnut sa mrtvog mjesta na tipkovnici inače nemo nikad vidli ništ od vodenog.