Citiraj:
Autor JIM22
Evo dečki i moj rezultat ako može stavit gore. Nemam validaciju jer nemam nikakvih drivera na komjuteru tako da ne ide na net da bih pravio validaciju. I neznam zašto ju obče tu pravite. Pitajte spcemasterja ili pogledajte njegov rezultat. Nemaju validacije zbog nedostupnosti netu(bez drivera).
11,703s
C2D Q6600@4347MHz, 1.79V | Crucial Balistix 2X512mb PC8000@1208mhz 4-4-3-4 | Abit IP35-pro | vodno
http://shrani.si/f/1S/3y/4y5sdVc9/4347mhz.jpg
Dugixy1: možda ti ja nisam sad pokvario dan  Odiličan rez!!!! Svaka čast.
Edit: nemam vaš rekord, a mogu svejedno stat na top 10 
|
bravo jim22 ljep rezultat
šalim se zbilja super,morao bi i ja probati bez drivera i sl al šta kad se ne priznaje.al evo ja ti priznajem da imaš trenutno bolji rezultat od mene i pokušaču te uloviti makar si ga sad dobro zapaprio

.
jesi to išao po spacemasterovim uputstvima i koji win koristiš? vidim i nova memorija je.
Ozy kupovaču novi proc u 1 mjesecu kad dođu novi od intela sa 4 jezegre i kad dođe barcelona od AMD-a pa ču uzeti bolji.samo ču vidjeti po netu kakvi su klokeri i koji je najisplatljivije kupiti cjenovno i što veći množitelj.
EDIT
i jim22 da pokvario si mi dan ,radovao sam se samo par sati
EDIT2
jim pa netreba ti net za validaciju ,samo u cpz spremiš validaciju na komp i poslje kad završiš sa klokanjem i spojiš se na net odeš je ovjeriti