Tema: UT III
View Single Post
Staro 19.10.2007., 11:15   #209
syzygy
Premium
Moj komp

syzygy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Mirko Z. Genije Pregled postova
Avg je negdje oko 60, igra navodno ima lock na 60fps-a
da, ali vecina ljudi koji su igrali neki ut malo duze su odmah prvo otisli u config folder i sve proucili te maknuli nedostatke, ako se vec nije postalo, onda budem ja kasnije kad dodjem doma postao postavke za ini fajlove (kako maknut lock i jos nekoliko stvari koje srede fps)

inace heat ray mi je preyebena mapa, dok shangrila nije dobro sredjena, pad fps-a se moze nac na sredini mape kod amp-a, probajte stat kod stingera ili bio-a i pogledat na amp u sredini, fps padne za nekih 20-30, zato uvijek bjezim od te sredine kad sam prisiljen igrat tu mapu

inace, server od mog klana, svi ste dobrodosli

213.202.126.184:7777

ako ne znate kako otvorit ip, udjite u igru ( samo log in)
otvorite konzolu i utipkajte
"open 213.202.126.184:7777" bez navodnika

ping je oko 40-50, solidno za igranje, ima map vote ( iako su samo dvije mape)
osim toga bih vas zamolio da ne ulazite u darkwalkera(onaj robot, jel) iritantno je i nervira ekipu.

moj osobni domaj o igri je ono...super.. sve najbolje iz ut99 i ut2k4 u jednom, jedino sto me JAKO nervira jest saltanje oruzja, sporo je i treba dosta da se zapocne pucat prilikom mijenjanja sto otezava onu provjerenu metodu iz prijasnjih ut-a " dva puta shock i vadi mini te ga dovrsi", ovaj put ce prije on vas dovrsit nego vi njega jer treba pun qrac da se prebaci na mini/stinger te zapocne pucat.

inace sve stima.

irc:
#KiTaH
#UT3.cro

edit:

Citiraj:
Autor Paske Pregled postova
Ako će biti akcije kao u UT 99 - mislim da ću odhebati MMO scenu i vratiti se korijenima

pAzi metAk jaše opet !
opa, sta imamo igraca iz pazi metka ovdje? : )
syzygy je offline   Reply With Quote