Citiraj:
Autor Spacemaster
Na tastaturi imas jedno malo dugme prtSc kada saznaš za šta služi onda će ti biti jasno da uz pomoć istog i Paint programa moguće je odraditi Print screen i tako dobiješ screenshotove, ha, ha, ha baš to sam juče naučio klinca koji ide u drugi razred, biće opasan overkloker. 
|
Ides? No to nije bilo pitanje. Mene interesira kako si ti uopce dobio bilo kakovu sliku ako nisi imao drivere u Windowsima. Na sto mi nisi odgovorio. Zato sto bulaznis...
Citiraj:
Fora sa prozorima i sve što sam napisao nisam ja izmislio (dddd) to je osnova,
|
Osnova cega? Kao sto sam rekao, molim te, mozes li mi to pojasniti.
Citiraj:
a samim tim sve je nastalo dugogodišnjim iskustvom najvećih ocera na svetu,
|
Prekrašno.
Citiraj:
znaš gde se okupljaju ovde www.xtremesystems.org/forums, ali verovatno da si čuo za pomenuto mesto znao bi da pričaš gluposti, a samim tim i da komentarišeš sa čovekom koji je više puta imao WR u rukama i da za razliku od tebe zna šta priča
|
Sinko, ti nemas blage veze o cemu pricas, sto si p/dokazao: Imao si WR u rukama? U cemu, u SuperPiju? OMG...
Citiraj:
Stoga da smanjim svoj ego, opusti se i nauči nešto za promenu, jer moju priču pokrivaju trogodišnji rezultati u svim kategorijama, a tvoju, šta tvoju priču pokriva, ha, ha, ha, ha uvek ali uvek se nađe neko pametan samo da spamuje, ali rezultata nigde.
|
A kao sto vidis, imam otvoreno svo cudo programa, servisa, p0rn se skida s torrenta a svi driveri hvala Bogu, rade i instalirani su. Pa oderem tebe i tvoje SuperPi tovarise za ~4 sekunde sa duplo sporijim (taktom) procesorom. E pa
jebemu zivot, moj "tvikeru"...
Da ti sad ne palim MathLAB u Solarisu, koji je vjerojatno duplo bolju number chruncher od Mathematice a vjerojatno postoje i kvalitetniji algoritmi od
Chudnovskyevog...
Citiraj:
Da bi uvideo koliko ja na čelu sa mojim ocerskim timom raspolažem sa tvikerskim znanjem koje sam podelio sa vama
|
Pa ajde "tvikeru", rekoh ti, jedna mala VB skriptica u kojoj implementiras ShowWnd 0 parametar (hiden window) i emuliras tipkovnicki start (CTRL+C, down, down, down, down, enter) i sve curice ce bacati grudnjake pred tebe kad te vide. Kao sto rekoh, kad vec imas W2k3 Server, ocito ti skriptiranje nije strano (meni, iskreno, jest, ali cak je i meni trebalo "samo" 30 minuta za takvo nesto, a iskusnom tvikeru kao tebi to ne bi bio problem izvesti za ispod minute).
Citiraj:
Stoga sledeći put kad budeš hteo da spamuješ postuj rezultat pa da razmotrimo "tvoje" tvikove ako ih imaš, ovako si samo uradio opasan spam zlonamernog sadržaja
|
Ja nemam potrebe za (ovakvim) "tvikanjem", "klokanjem" i slicnim beskorisnim pizdarijama; moje opaske se nisu odnosile na tvoje poduhvate (ako te to veseli i mislis da ima ikakve koristi od toga, svaka cast, zaista), nego na tvoja laprdanja bez pokrica. Na koja cak nisi ni replicirao; ne zelim ti ih ponavljat, samo pogledaj moj prvi reply...
Citiraj:
Isto tako ako moji tvikovi nisu ok onda evo ti link ka istoj ovoj sobi ali na Benchmarku, čiji sam ja novinar, gde je Miško jedan od tri najveća tvikera na svetu
|
Misko, jedan od tri najveca tvikera na svijetu?

Ako je najbolje sto "najveci tvikeri na svijetu" znaju sakriti prozor i staviti program u RAM disk, e onda oprosto mi na izrazu, ali nabijem ti ja takve tvikere...
*Pravi* "tvikeri" bi uzeli Gauss-Legendre algoritam (koji SuperPI koristi, IIRC) i pokusali ga dotjerati u nekom programskom jeziku do savrsenstva, iskoristavajuci najbolje optimizirane kompilere i "tvikove" za postizanje brzeg racunanja. Da je bilo tako, kapa do poda Misku, The Tvikeru, castim ga vecerom u najboljem restoranu u Dedinju! Ovako, ja (netvikerski spamer?) sam dao (a kao sto rekoh, nije mi "nativni" jezik) ideju tebi, Misku i Perici kako da napravite jos bolji "tvik" sa samo jednom maljusnom skripticom.