Citiraj:
Autor h3lld
ma opcenito u slavoniji su mozda u 2-3 mjesta digli, u osijeku jesu sijenjak i jos 2-3 dijela, ali nisu cijeli osijek jos obradili ... kaze mi lega koji radi u t-comu da ce poceti tek od 22.10 aktivnije dizati jer je do 19.10 bio probni rok da se vidi koliko oprema moze podnijeti, a posto preko vikenda ne dizu, kaze da ce od 22.10 ubrzano dizati da bi do 1.11 digli vecini, kaze da ce nekima cak i do 10.11 dizati...
|
Ovo bi vrlo lagano moglo biti i istina,ja sam iz zagreba i u zadnja dva navrata kada su podizali brzine su mi podigli u roku od tjedan dana,dok sada s ovim podizanjem cekam vec 3 tjedan i nista.
a sto se tice da bi nekima i do 10.11 nebi rekao jel onda bi nam barem neku obavijest poslali ili tako nesto..so sve skupa su samo nagađanja i nesluzbeni izvori..a vidjeti cemo uskoro kako ce biti.
Citiraj:
Autor IceFisherman
i onda ti buju rekli da su oni podigli brzine a to kaj ti nemaš 2 mb nije njihov problem jer su na stranicama napisali da nude brzine DO tolko i tolko ... taj DO je ključan u tome svemu .. možda na kraju niko nebu imal kaj bi trebal nego je to tek markentiški trik 
|
Niti jedan ISP ti nece isporuciti u tocan iznos koji oni nude..i jos nesto odite u postavke routera i tamo ce vam biti prikazana trenutna brzina koju koristite i tako mozete vidjeti jel vam je s 1024 na 2048 povecana itd..