View Single Post
Staro 17.10.2007., 19:37   #36
Mephsto
Premium
Moj komp

Mephsto's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor atha Pregled postova
Zato jer si radio na jednom racunalu gdje nisi imao problema.

Takodjer ovisi o kriteriju pojedinaca - neki osjete da im racunalo osjetno sporije i zagusenije radi sa updateovima, neki ne osjete niti ih zanima. Da ne govorim kako sam nebrojeno puta imao bas probleme sa updateovima, "klanje" sa HP-ovim softwareom, xerox softwareom za skeniranje itd... Isto tako, znao sam naletiti i na racunala koja su radila sasvim ok sa updateovima. Manje-vise ok. No bez obzira na ta racunala, za osobnu upotrebu cu uvijek reci Xp+SP2 only.

A što misliš od kud microsoftu ideja da radi toliko patcheva?
Win su podložni hardwareu, a tu ima milion kombinacija, a njima je lakše da im registrirani korisnik pošalje opis problema i na kojoj konfi, te prema tome popravljaju te bugove.
A ti da si regani korisnik i da im prijaviš probleme koji ti se događaju ili dogode napravili bi opet neki patch da se takve stvari isprave.
Zato koristim orginalne xp i nikad problema, a imam 52,3GB igara i svakakvih gluposti na kompu.
Ipak nešto znači orginal i podrška, a postoji i razlog zašto su izjavili da budu imali podršku XP korisnicima do 2012g.

A piratstvo nam je u krvi, i nemreš to istri***iti zakonom, jer da policija za takve stvari počne koristiti drastične kazne državica bi nam se pretvorila u zatvor!!!
Mephsto je offline   Reply With Quote