Tema: PayPal
View Single Post
Staro 17.10.2007., 19:36   #204
BSA<AK-47>
Napokon dočekao DNF :)
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Datum registracije: Jan 2003
dal je netko imao problema prilikom kupnje sa npr. ebay-a?
ja sam prije 5 dana ponukan svim ti čitanjem kako je divno imati pay pal račun i šta sve ne,napravil account na paypalu!
kartica je Master Go!Card,sve je prošlo u redu(dobio verified adresu) do kupnje!
htio sam kupit Starcraft BW preko ebaya za mizernih 7.69 funti cca 90 kn sa svim troškovima (a algoritam ima cijenu 120kn + 20 dostava + 5 HP za dostavu do vrata) i ja naručim i odaberem način plačanja,prebaci me na moj paypal da se logiram i kad treba platiti,dobijem poruku da je kartica odbijena,da provjerim u banci,nedovoljno novaca ili tak nešto a imam limit 9000 kn na kartici!

što da napravim?da zovem banku ili kartično poslovanje?

zanima me kako to da nitko nije naveo loše stvari u vezi tog paypala?
kako i jesam cinik i skeptik prema takvim stvarima,naravno da sam proguglo malo, načitao se svega i svačega al mi je najviše u oko upalo to da se optužuje paypal&ebay da ne pomažu u slučaju krađe ili sličnih stvari!da ne odgovaraju na mailove ili telefonske pozive skoro uopče!da account zna bit malo VERIFIED,pa malo UNVERIFIED,ovisi o količini novca koju ste taj mjesec "okrenuli" , učestalo smrzavanje računa korisnicima!paypal zna zaključati accounte bez ikakvog razloga ukoliko se primjeti da se dosta love okreče preko istih,i kad ljudi traže objašnjenje,da od njih traže nebuloze tipa-da moraju faksirati sve račune sa internacionalnom poštarinom jer kao da su primjetili ilegalne radnje na računima ili takve slične stvari!
4 lika su pokrenuli biznis i dobro im je krenulo,u provom mjesecu su zaradili čak 40 000$, da bi im nakon par mjeseci smrznuli račun sa 6000$,zbog nekakvog glupog razloga!sreča da su prije toga veči dio naovaca prebacili na račun u banku pa su im smrznuli SAMO 6000$! taj račun im je još uvjek zaključan!

znam da možda neke od tih stvari nemoraju nužno biti istinite al nemogu se oteti dojmu da postoji određena šansa da se desi nekakvo sranje!
ne živim po onoj "Najgore se dešava uvjek drugima" !

dali itko ima negativnih iskustava sa paypalom ili ebayom ili amazonom?