Tema: PayPal
View Single Post
Staro 17.10.2007., 17:20   #202
IceFisherman
Magister Mundi sum!
Moj komp

IceFisherman's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
zanimljivo .. ja imam istu pa mi je normalno prihvatilo i sve ..

.. probaj nazvati ove brojeve kod kartičnog poslovanja
http://www.pbz.hr/Default.asp?ru=683...9&sid=&jezik=1

ja prvi put kad sam štel kupiti i platiti sam napravil zajb .. devizni račun mi je bil u eurima i ja sam sebi eure na tom računu "pretvoril" u dolare tak da "lakše " pratim ak imam dosta love .. i kad sam htel platiti pay pal mi je javljal da na tom računu nema love .. e sad meni nič nije bilo jasno pa sam zval PBZ i dobil nekakvu žensku i velim ja njoj paypal ovo ono a onda meni kratko i jasno "ne , nemožete s tim plačati blablabla " ja se zahvalim i onak u čudu mislim kaj bum sad .. i negde u roku od pola sata zvoni meni mobitel .. javim se ja a s druge strane nekakav muški glas "tralalal zovem iz PBZ-a " " vidim da ste pokušali plačati sa tom karticom putem paypala ali vam nije uspjelo a to je zbog toga jer morate novce imati u valuti u kojoj je kartica otvorena .. i ja to napravim i sve šljaka " ...
.. uglavnom poanta ove gore moje priče je da se može vrlo vjerojatno dogoditi da buš dobil nekoga ko nema pojma kaj je paypal i da te bu čist krivo informiral .. tak da moraš biti uporan dok ne dobiš nekoga ko zna ili dok taj ko zna ne nazove tebe ( ko kaj su mene )

INTEL PIV 2.6C@3.1 on ABIT IC 7
Sapphire radeon x1650PRO
2x512mb 433mhz Kingmax

WDC 10GB & Hitachi 160GB & Seagate 80GB
AOC 17", LCD, LM760
Win XP PRO SP2 & SUSE 10.1
Aopen H600B black pearl & Fortron 350W

www.crazywarriors.com
IceFisherman je offline   Reply With Quote