Zahvaljujući friendu evo mene malo na ATI HD2600XT

Tek toliko o nVidia i The way it's mean to be played. Igra radi puno bolje čak sa svime na highest da se igrati na 1680x1050, na nižim rezolucijama leti. Probao sam 3dmark i istina da ima 4770 u odnosu na 4423 koliko ima 7800GT, no da tako loše radi na ovoj drugoj hmmm.
Uostalom speedyu sa slabijom ATI grafom i procom bolje radi nego meni, tako da je nešto jako čudno.
Kad smo već kod ATI-a, jako dugo nisam imao njihovu grafičku i moram priznati da sam ugodno iznenađen. Radi tiho, driveri mi izgledaju dorađeniji, rade brže, daju se fino podešavati, preview je isto cool (za razliku od nVidijinog) još samo da sklepaju 2900XT na manjem proizvodnom procesu i da se manje grije.
Inače kao što većina zna, a i piše u moj komp, koristim Vistu x64. Obzirom da je sad ovo kao DX10 grafa evo nekoliko screen shota:
Da li UT3 demo sad radi u DX9 ili DX10 teško je reći, prema retku
AllowD3D10=True unutar UTEngine.ini ispada da radi u DX10. Unatoč glađem izvršavanju, meni igra i dalje ne izgleda kako treba. Uz maximalnu detaljnost textura i maximalni postprocesing još uvijek mi sve izgleda nekako isprano, kockasto, ružno... Iskreno se nadam da su doista stavili texture lošije kvalitete i da će konačan proizvod izgledati bolje i imati jednaki broj opcija kao UT2004.