Tema: Ode i Toše
View Single Post
Staro 17.10.2007., 00:49   #91
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor n00b_be_gone Pregled postova
Evo da i ja malo prokomentiram situaciju ... Bubba i vizaž su fino napisali ...

jel netko napisao super naslov RIP Z.B. kad mi je teta umrla? Zena je napravila tisuce, ako ne i vise pizza. Nahranila "pola" zagreba. Jedna od najboljih pizzerija u gradu. Nitko? Zasto?

Jel mozda netko napisao isti ovakav topic kada je umro jedan od najboljih hrvatskih lijecnika - radioligije? ne? zasto? Doprinos u II svj. ratu? spasavanje zivota? bez njega mozda ne bi bilo vasih djedova, tata i na kraju vas? Nitko nije napisao nista?

A? nitko? zasto?

tose, ***i ga, ne sjedaj vise takvim kretenima u auto ...

Pozdravi:

Atha, Jelc, tor
vidim i ti si jedan od bisera...

prvo zasto TI nisi otvorio topic? mogao si ... al opet neam pojma tko ti je teta dok sam tosea vidjao po televiziji i novinama...

jel netko napisao rip vucko jer je bio dobar pas i bez njega susjedove kokosi nebi zivjele tako sretno i dugo...

al recenica radi koje sam morao komentirati ovaj post jednostavno u ovome morbidnome topicu mi je na granici okretanja po podu... boldana je...

@bozzomfeeder sto se tice njegove glazbe kakva je takva je nekome je dobra nekome je ono sto ti slusas lose al ovo nije ni mjesto ni vrijeme da ti ili itko drugi izrazava svoje glazbene ukuse...

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline