Tema: Ode i Toše
View Single Post
Staro 17.10.2007., 01:32   #89
micek_kc
fanATIčni AMDovac
Moj komp

micek_kc's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor newalss Pregled postova
Pa ne mogu vjerovati da nekolicini nije jasno o čemu se radi. Pogotovo Visage-u.
Riječ je o glazbi ne o kopanju rude. Svakome tko ju voli se bar jedan izvođač (ako nikada onda sa 16-17 g.) toliko svidio da se u nekim trenucima osjetio kao da ga pozna. Pjesmama ulaze u naš život i time postaju nama bliski.
E sad, jel' vi jednako žalite za svojom rodbinom i bliskom osobom kao i za izginulima u Ruandi?
Pokušavam što kraće pisati jel' mi je muka opravdavati se nekome zbog izraza žaljenja za nekim. Ovaj svijet stvarno odlazi u k....

sto ces...ima ljudi koji ne kuze smisao glazbe,kakva god bila,makar bila manje ili vise popularna ili zanrom "prikladna"(neznam kako bi se drukcije izrazio) nekima.
@bubba
ne kuzim,ali stvarno ne kuzim zasto se svako malo mjesas u neke topic-e ako te opce ne zanimaju...jesi zadrt ili sto? manjak ega pa si ga moras puniti na forumu?
ocito mislis zato sto si starosjedioc ovdje da mozes ljudima nametat svoja misljenja i da bas MORA biti po tvome...
@visage
stvarno si otisao preduboko sa time da kada bi pogazio ovoga onoga sto bi se dogodilo...dalje nemam sto reci
@NJUNJO
prijatelji smo i poznamo se jako dugo ali stvarno moram reci da od tebe nisam ocekivao takav zakljucak...po onome sto si napisao Lady Di pred xyz godina nije se trebala voziti onim autom kroz onaj tunel i nije trebala uopce biti u tom autu...Colin McRae nije trebao sjesti u taj helikopter...sto je ona mogla(kao i tose i colin)znati sto ce se dogoditi?!

btw samo da se zna nisam neki ljubitelj navedenog pjevaca(mojoj curi je bio ok
) ali svejedno mi je zao sto je covjek poginuo... R.I.P(i njemu i svima ljudima dobre volje koji su umrli danas)

p.s. nisam nikada cuo da je imao neki skandal ili svadju i evo koliko cujem da je imao dosta humanitarnih koncerata...tako da stvarno neznam sto ste ga se toliko priljepili
EOD

AMD Phenom 9850be 2,5ghz@2,9ghz@OCZ Vendetta 2 700rpm
DFI Lan Party JR 790GX-M2RS
OCZ Blade 2x2Gb ddrII@1066mhz@1.8v
Gigabyte HD4850 1GB Multi Core @passive
Auzentech Meridian@Opamp LM4562NA
2xWestern Digital 6400aaks@RAID 1 + Seagate S-ATA 160gb@XXX
Tagan 480W Supersilent
Thermaltake V1000+ black with side window
Logitech MX500
DELL 2007FP

AMD Athlon 3000+(venice e3) stock
Abit AV8
Kingmax Superram 2x256ddr433 FHAS stock
Gainward 7600GT GS 256mb
Seagate Barracuda 80gb P-ata

Auzentech Meridian@Opamp LM4562NA
Denon AVR-3805 black finish @DIY 3.5mm > 2RCA(Neutrik RCA plugs)
Focal Jmlab Chorus S 726s classic finish@VDH CS-122 HB
Focal Jmlab Chorus S CC700s classic finish@VDH CS-122 HB
Focal Jmlab Chorus S SW700 classic finish@Bandridge Profigold Subwoofer Cable
Review Chorus S serije
Review Denon AVR-3805
micek_kc je offline