View Single Post
Staro 16.10.2007., 23:33   #1
supertovar
Premium

supertovar's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Forcebook - Terra (PROBLEM,KVAR)

Poštovana ekipo

Evo mene neće pa neće, prvo ckrao PC sad i Laptop, sad sam u banani skroz, prvo se ja i Elvis (forumaš) polomismo da mi složimo konfu respektabilnu i bome smo složili malu zvjer za CAD programe i 22'' monitor.

Sad je crko ovaj us....ni laptop i sutacija je sljedeća:

- Nemam garanciju
- U SPLITU sam
- Laptop se upali kao da će se krenut pokrenut zuji i odjednom prekine i ugasi...

Prvo me u HG Šrota pošalju u neki mega trend da tamo idem van grada da kad mi nije pod garancijom da oni ionako to sve šalju u zg i da se ne isplati itd itd...imam osjećaj da me htio od***at brzinski ali što drugo da mi kaže.

Ja sam bio u taj mega trend ja kažem liku da mi kaže koliko dodje servis on kaže da je 100kn samo pregled i utvrdivanje kvara i uzme on meni lapto i kaze ma mozda je samo baterija crkla daj sekunda ovamo i uzme rastavi stavi da izmjeri polaritet, vrati meni kaže radi i kaže 50kn???? Ja sam mislio je šala, da za***ava, da nije moguće, skoro sam iščupao šank i pult koji nas je dijelio, poslao sam u PM i njega i tamo njih 20 iza pulta i rekao da nisu normalni i da nisam znao da 15 sekundi njegovog vremena dodje 50 kuna!!!
Sad tom kretenu ne vjerujem ni za testiranje samog kvara pa da mi opali 200-300kn što odvida dvije vide horror!

Sad molim da mi kažete u Splitu ako netko zna a ako je frka onda šaljem u ZG (što mogu) da mi kaže preporuku što da radim, dobar servis u Splitu prvenstveno, neka normalna tarifa popravka ako se uzme u obzir da laptop ne vrijedi više od 2500-3000kn...
Googlao sam i vidio da ako je matična da se uopće ne isplati popravljat. Pa eto čekam savjet i vaša iskustva?!

Svaka pomoć i sugestija dobrodošla
supertovar je offline   Reply With Quote