Tema: Ode i Toše
View Single Post
Staro 16.10.2007., 22:32   #71
vlincx
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2006
Matthew airbagovi se na novim vozilima neotvaraju ako nisi vezan a i da je bio vezan nema šanse da bi ovo preživio na tom mjestu.

Bubba ovo sam otvorio u svaštari mislim da na to imam pravo jer dosta ljudi ovdje slušalo i slušat će ovog pjevača u ovoj i narednim godinama.(nadam se da će neko otvorit topic i kad mu se beba rodi).
Edit:Nisam ni vidio da si se žalio kad su vatrogasci poginuli šta taj topic radi na ovom forumu

Visage priča sasvim drugu priču i traži bi bio Toše odgovan da se je ovo dogodilo u centu grada i da je neko izvan vozila poginuo. I moje mišljenje je da Tošetova odgovornost bi bila samo na tome šta je zaposlio lošeg vozača(osim ako nije pomogao da isti pobjegne sa mjesta nesreće).Da rečem da moja putna brzina od Rijeke do Zagreba na autoputu(ne ona polu cesta koju zovu autoput) iznosi između 140-180.Znam da to nije uredu ali moj auto pri toj brzini se ponaša 3 puta bolje nego očev na 100 tako da je brzina relevantna stvar.bježim sa teme al nisam te nigdje vidio kad su ovdje na ovom forumu(izvinjavam se što te uvodim u raspravu) pokazivali kako da se izvuče iz kazne za prebrzu vožnju zato jer mnogi rade veća sr.... od njega pa nebi platio a kriv je.U našoj državi svi bježe od odgovrnosti za svoja djela i to neleži samo na našoj estradi i politici(trebali bi davat bolji primjer) nego i kod malog čovjeka.Ovo ću završit sa još dva citata jedan je star ko biblija a drugi je malo noviji

Ko je bez grijeha nek baci kamen prvi
Svi su jednaki samo su neki jednakiji.