Tema: Ode i Toše
View Single Post
Staro 16.10.2007., 21:42   #65
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor NJUNJO_HR Pregled postova
Sam si je kriv kaj je mrtav!
Prvo sam si je kriv kaj je dal da ga budala vozi i ubije!
2. vjerojatno se nije ni vezal pa je letel po autu i nastradal, a još je njegova strana i jako udubljena
3. mogel je reći vozaču, čuj stari 130km/h se smiješ voziti, nemoj se žuriti da nam se nekaj ne desi.
4. ak su bili umorni kaj nisu prespavali u nekom hotelu, ne nek idemo mi doma, mrtvi, jedva vidimo, bude autopilot vozil... ma mi se vozimo u makini, nebu nam nikaj, NOT!
5. mogel si je sjesti iza sa ovo dvoje ljudi i bi preživil(možda ), ne al ja moram sedeti napred ko faca.
6. mogel je on voziti pa bi se razbili još u gradu i to pri manjoj brzini i svi bi preživeli i sad bi bili ljepo u bolnici, i već bi se odmorili
7. mogli su ići vlakom

8. možda im je guma pukla(ili neki drugi teh. kvar), pa sve ovo gore kaj je napisano onda povlačim! (ali vjerojatno)

žal bilo kojeg čovjeka da umre. Ali umiru svi i na svakakve načine. I nemaš se kaj preveč oko toga sekirati. Bar se moremo veseliti kaj bumo postali nafta kroz mnogo godina. Kaj ne Bubba i Visage?

isuse kako si ti sljep pored zdravih ociju mislio sam ti napisati da si sve i svasta al da ti radje pojasnim ...

1. nebudi glup
2. da se i vezao NEBI prezivio
3. tko kaze da mu nije rekao ?
4. vozac ocito nije bio umoran ak je vozio oko 200 na sat...
5. nebudi glup
6.vidi pod 1 i 5
7. mogli su otici u sumu mozda bi te i sreli ?
8. nije im nista puklo.
9. uvlacenje bubbi i visageu je neuspjesno...

inace sto se tice visagea i bubbe ljude cijenim jer ih poznam i ako netko ima drugacije svijetonazore od mene rado cu ih poslusati i iznjeti cu svoj stav NECU nikoga vrijedjati kroz to iznosenje jer svatko ima pravo na misljenje.

karikiram visage misli da je on kriv ja nemislim.
bubba misli da nije nista posebno ja mislim da je bio dobar covjek kao i mnogi drugi ali nisu mnogi drugi danas poginuli vec on i zato kazem rip...

svi smo mi jednaki da je otvoren topic da je catkiller umro (nedaj boze... pozivio ti meni jos sto i par godina) dosao bi tu i napisao rip...

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline