View Single Post
Staro 16.10.2007., 20:00   #1
LorD ClockaN
od LemilicE
Moj komp

LorD ClockaN's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Moja 2. i 3. trka!!!

Nakon ovog topica:
http://forum.pcekspert.com/showthrea...t=moja+1.+trka

Napokon sam se sjetio da otvorim i sljedeći...

U međuvremenu sam odvozio još dvije utrke u toj klasi i jednu sa natjecateljima koji se bore za prvenstvo Hrvatske...

na sljedećem linku se mogu naći svi rezultati: www.losinj.com/davor/trka

Ime: Davor Bertović, broj 30

Tamo je sve u pdf formatu. Slika je stara... Nema još novije

Tamo se ne vidi sve, pa da objasnim.
Drugu utrku sam završio kao 19ti jer sam dan prije bio mrtav pijan i naravno sljedeći dan nisam bio od volje za vozit, jako slabo sam startao i nisam mogao uhvatiti ritam. (Završio sam kao 8mi u klasi)

Treća utrka je bila 14.10. i namjerno nisam pio u subotu, tako da sam u nedjelju startao pun snage. Dobar start sa 16te pozicije mi je nakraju dao pravu borbu za 11to mjesto sa vozačem Ducatija 1098 iz Moto Puls Novina kojeg sam uspio prestići i završiti kao 11ti od 40 natjecatelja. (6ti u klasi)

No limit (sa vozačima iz hr prvenstva koji su tamo svaki dan i rade bjesna vremena) sam startao sa 27me pozicije i odmah se probio napred, na kraju sam se ganjao sa suzukijem nekim i uspio završiti kao 20ti, ali 10ti u svojoj klasi No Limit 1000. Bio sam umoran od utrke Serija koja je bila sat i pol prije, tako da sam mogao biti možda i bolji.

Uspio sam si popravit najbolje vrijeme kruga na 1.42:135

Slobodno pronjuškajte po linku tako da se vratite na prijašnji direktorij.

Slike sa utrka nisam stavio, ali ako nekog zanima mogu i njih uploadati...

Sljedeći Grobnik je tek u 5om mjesecu, taman da izađem iz forme...
Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže???
Nemam više lema!!!
LorD ClockaN je offline   Reply With Quote