Citiraj:
Autor NJUNJO_HR
super posel
i kakva je pumpa, je tiha i nakon modanja, u cijelom vodenom po meni je pumpa najvažnija jer od nje ovisi da li bude tišine u sobi ili bude rak party
jedan savjet 3mp slike prevelike  , ako ti se neda smanjivati naknadno slike, onda je najbolje da ih odamah slikaš u nižoj rezoluciji 1024*768 i sve bumo vidli, ovak sam slikegledal napol.
GJ!!!
EDIT:
kak ste prešli sa carinom cjenom i tak to, reci iskustvo!! 
|
da, inace 3mpx je jos u redu za slike, al zaboravio sam vratit sa 7mpx... sry, kad instaliram PS onda cu sve smanjit, ovo me iritira...
pumpa je über tiha, stavio spuzvu ispod nje i nisam zasarafio, vec zicom pricvrstio za dno kucista, tak da vibracija nema nikakvih...
dugija pitaj kolko je platio dostavu, ja znam da sam njemu dao 500kn i dobio pumpu...
Citiraj:
Autor dugixy1
daj mi reci ova 2 venta što si stavio na zadnju stranu radijatora jel pomažu šta u hlađenju same tekučine,znači jel ta dva izvlače šta toplinu iz radijatora ima kavog dodatnog smanjenja temp, ako ima stavio bi i ja pošto imamo isto kučište. i kako si uspio dobiti tako nisku temp proca od -3 ,daj stavi voltažu za proc na npr 1.6 pa onda mjeri al opet i za 1.3 mi je užasno niska???
|
da, temperature sigurno nisu takve, ali 10C su bile. stari coretemp 0.85 i speedfan krivo ocitavaju. no i ovako je u sobi sad 23C i idle proca je 28C, ja sam zadovoljan...
ventovi ti koje imam, 2 papsta, su ubojice, imaju protok veci od 10 ovakvih TT-a koji su sprijeda, i da puuuno povecavaju protok.
Citiraj:
Autor Razer
Jako lijep OC. Samo mi se nekako čini slab spi rez za toliki takt...
|
a ne znam jel slabo ili nije, stabilno je bilo nekih 2h u orthosu al ne znam zasto je tako slab rezultat... pogotovo kad je i mema bila na 1051MHz... novi winsi...
evogac, jedna slika: stavljen i sedmi 120mm vent da puse po memi, montiran tako da je tankom bijelom zicom objesen...
spuzva na kavezu za diskove je inace ovaj maxtor rezonira sa kucistem i cuje se ko da sam u limariji
vidi se montaza pumpe, spuzva ispod

jedino sto me sad smeta je ovaj prekratak ide kabel...
ko sto sam reko vec, kad grafa i kabel dodu na svoje onda su kablovi na redu