Citiraj:
Autor Vejita
Nekuzim zakaj trkeljate s tim karticama koja more koja ne ,zasto jednostavno nestavite u jedan (recimo) post ili jos bolje na prvu stranicu da netko napravi post pa neka ubacuje koju imate karticu (tip/banka(pin i stanje keša  )) i tako da nemora svatko pitati dali more ova dali more ona itd.
(samo prijedlog)
|
to se i ja pitam. koliko glupih postova ode ima i to na jednom mjestu. kartice koje su predvidene za unutar hr nece ic dok ove poznate (silver golden klasik) idu... i svaka kartica ima taj 3 ili 4 znamekasti broj...
i opet ne svacam svi se ode bavite samo shopingom? pa sta ce vam paypal za to? mozete direktno kupit neku stvar s autorizacijom vase kartice?
ja imam konkretan primjer: privatne osobe nemaju doma card terminal post.. ugovor s banokom itd... i ja njima nemogu preko kartice uplatit ili dati novce. postoje metode kao postom, westernom ili uplatom preko ceka.... ili mozda s bankovnog racuna na racun...ali za sve ove situcije trebas izac iz kuce...
e sada ako imas svoj paypal account. dovoljno ti je znati necij email i mozes mu poslati 200 dolara. tako rade u americi.
JEL NETKO ZNA ISTA OD OVOM?