Citiraj:
Autor Zmalamuth
Ja imam hipera-a i zadovoljan sam.
@Bubba pogledaj malo clanak na Jonnyguru u vezi hiper-a pa onda pricaj o nestabilnosti napajanja.
S tim da jonny je imao na testu napajanje bez PFC, a sve novije verzije imaju PFC.
A u vezi corsaira hx620 kojeg svi hvale, nakraju se ispostavilo da uopce nema 3 X12V raila, nego samo jedan.
|
već sam imal ja raspravu sa Bubbom u vezi Hipera, tak da ti nema smisla da njega uvjeriš u suprotno

. Ovo vidiš i ja imam Hipera i mogu reći da sam tek sad zadovoljan dok sam izvadil 12cm ventilator i montiral ga van njega i dok sam zamjenil onaj 1.5cm debeli 8cm ventilator običnim i isto ga montiral van. I tak sam ga dosta utišal, tj sad njega ne čujem već samo grafu.
Nije da je napajanje loše ali nije ni bogzna kaj dobro, pogotovo odnos snaga 12V raila i ukupne snage.Dok sam ga kupoval nisam baš pazil previše na taj odnos, a nije ga nitko ni previše popljuval po netu. Da danas kupujem napajanje nebi uzel opet Hipera.
Primjer da nije baš jako loš. Po ljeti nas se dosta okupi kod mene(oko 8 ljudi)
u ljetnoj kuhnji i malo si pikamo(kare u dupe

). Pal je jdenom napon natren i svima su se pogasili kompovi osim dečku sa nekim OCZ-om(ja sam mu ga kupil i donesl u KC) i meni.
Dok sam ga ja kupoval bilo je jedino modularno(kod nas), dolazilo je sa dobrim pakiranjem, onom kutijom koja mi služi za držanje šarafića kablića i tak, sitnica koje dobro dođu. Sad ga nebum mjenjal dok ne rikne.