View Single Post
Staro 16.10.2007., 10:55   #25
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor Zmalamuth Pregled postova
Ja imam hipera-a i zadovoljan sam.
Ja sam osobno koristio dva Hipera i nisam bio zadovoljan. Oba su reklamirana zbog poteskoca koje sam naveo.

Citiraj:
@Bubba pogledaj malo clanak na Jonnyguru u vezi hiper-a pa onda pricaj o nestabilnosti napajanja.
Gdje? Tko je Dzoni Guru i koji phalus mi on predstavlja da bi me uvjerio da Hiper nije lose napajanje? Imao sam 3 razlicita komada tih napajanja (od kojih je jedno bilo modularno) i testiranja su radjena s LeCroy digitalnim osciloskopima (nazalost, jeftinija Xs serija, sampling do 1GHz) i Flukeovim te Unitrendovim multimetrima s data loggingom - sva napajanja su se pokazala kao teski shit. Vidim da tvoj Dzoni Guru mjeri USB osciloskopom. Oh...

Citiraj:
S tim da jonny je imao na testu napajanje bez PFC, a sve novije verzije imaju PFC.
Koga briga. Hiperu ni 3 PFCa ne bi pomoglo da postane suvislo napajanje, nazalost. Kao sto rekoh, tko voli, nek izvoli, no ja bas nisam bio sretan s tim cudom, a detaljno mi je proslo najmanje 5 komada kroz ruke (dva sam koristio, tri sam testirao); niti jedno se nije dugo zadrzalo...

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote