View Single Post
Staro 15.10.2007., 23:20   #43
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor konj Pregled postova
Pa nije bas istina da Q nece pomoci performansama u nekim igrama. Crysis ce koristiti 4 jezgre, supreme commander vec neko vrijeme moze iskoristiti 4 jezgre itd. A koliko je love taj sistem vec potegnuo skok sa E6750 na Q6600 i nije bas neka investiticja. Dakle nemoj toliko misliti na 3Dmark kada zelis znati kako ce se igre ponasati na tvom kompu jer to mnogo varira kako koja igra vise voli atija a neka nvidiu. Nekoj procesor zanci vise nekoj apsolutno nista. Neke daju 5% bolje performanse u sliju a neke 90%. Prodaj fino E6750 za nekih ~1200kn i dodaj jos 700 i uzivaj sa Q6600. Ali nemoj to ucinit radi 3dmarka jer ti p*mpek definitivno nece biti veci, mozda samo manji.
Sve je to super, nego uskoro ionako dolazi Penryn koji će ih sve ionako pomest
Ima li smisla uopće kupovat procesor ili se strpit i počekat Penryn? Btw. još moram napravit 3dmark test iz XP-a, to još nisam. Tko zna, možda u tom grmu leži zeko

Citiraj:
Autor konj Pregled postova
Eh da, ne treba ti za raid nikakva disketa s driverima nego mali program koji se zove nlite. Ljepo s njim ubacis u xp instalaciju sve drivere koje zelis, nlite ih fino i jednostavno integrira i napravi bootabilan image, i to je sve sto ti treba.
Znam ovo za bootable cd, tek jučer sam to skužio iz domyos-ovog topica.

Citiraj:
Autor thedman Pregled postova
a jesi li provjerio kak ti 3Dmark prepoznaje kartice?
Ne, kako ću to? Misliš kada u glavnom ekranu kliknem na details?
Evo screenshot:

Zašto tamo piše "Linked display adapters: false" ???
A SLI je uključen??
Niže u detailsima (tog nema u screenshotu) ipak prijavljuje dvije gtx-ice...

Citiraj:
Autor zwer54 Pregled postova
aj pusti ti te 3d markove kvragu, stavi nesto renderirat, neke grafike itd pa vidi kolko ce trebat bez sli za nesto a kolko u sli modu...
Može prijedlog? Šta se tiče testiranja, nema problema, samo ne znam šta da stavim

btw. riješio sam problem temperature procesora u idleu. S bivšom pločom (Asus) temp u idleu je bila 24, a s ovom 32 stupnja/idle. Problem je bio u tome što je prije na Asusovoj ploči BIOS automatski davao manji napon nego ova ploča. Shodno tome, i procesor se više grijao pa su i temperature na idleu veće. Sada je stavljena Arctic silver 5 pasta, procesor je na 3.6, voltaža 1.41V i idle 27. Poboljšanje od punih 5 stupnjeva
Meni dovoljno
Neo-ST je offline   Reply With Quote