View Single Post
Staro 15.10.2007., 22:45   #22
anita2
Premium

Datum registracije: Feb 2007
TELE2 me baš i ne zanima (čitaj "ne da mi se proučavati tarife). Stari sam VIPovac i tu mi je mjesečni račun za puuno razgovora cca 200 kn, a fiksnu liniju sam isključila tako da mi je to jedini telefonski trošak. A osim toga sam danas našla komplet K610 za 1120 kn.
K550 izgleda bolje na ekranu nego uživo. On zapravo nije sasvim bijeli nego je posut nekakvim srebrnkastim točkicama kojima se kako okrećeš mobitel prelijevaju boje. To izgleda tak-tak, kako se uzme. zato se i zove pearl white. Tipkice su važnija stvar. Tastatura očito iziskuje vrijeme navikavanja. Ako se ne pišu poruke, onda to nije toliko bitno. Ali čini se da te vodoravne tipke nisu baš idealne budući da ih SE ne ponavlja na novim modelima. Veći problem mi se čine one tipke lijevo i desno od navigacije. Moram napomenuti da sam mobitel isprobavala bez baterije, pa sam možda stekla krivi dojam. Naime ako želiš pritisnuti tipku za povrat ili onu iznad nje, vrlo lako se dogodi (iako imam tanke prste) da pritisneš onu krajnje lijevu poluokruglu, ako mobitel držiš u lijevoj ruci i tipkaš lijevom rukom. ista stvar se događa na desnoj strani ako je mobitel u desnoj ruci. I te tipke lijevo i desno od navigacije su nekakvi tanki, pomalo klimavi limići. Možda ne bi bilo loše isprobati ga u VIPu s baterijom da se bolje vidi kako to funkcionira.
anita2 je offline   Reply With Quote