Citiraj:
Autor konj
@LAcy
Ok ocito nemas nista pametno za odgovoriti pa nemoj. Kao sto vidis po broju postova a uzmes u obzir koliko sam dugo registriran rijetko sam na forumu a jos rijede ulazim u ikakve rasprave. A opet druga je prica sto se volim igrati sa hardwerom. To je moja zabava. A u buduce ako te nesto zanima to se pristojnije pita. Sto se tice gdje sam sto procitao slobodno upotri***i google ili svrati na sluzbenu stranicu i forum pa procitaj. Nisam ja ovdje da me ti ispitujes provjeravas. A usput i procitaj da se neda AA upaliti ni preko profila u driverima, pa da nemoras davati beskorisne savjete iako su nadam se bili u dobroj namjeri 
|
Upravo ovakav ton kakav ti sad propagiraš u ovom postu je totalno nepotreban u ovakvom obliku komunikacije, pogotovo uzevši u obzir da forum sam po sebi i služi za razmjenu informacija i iskustava. Pisano je pravilo da na ovom forumu svatko ima u profilu ili sigu navedenu konfiguraciju ako traži savjet za neki problem, a nepisani je običaj da je imaš navedenu čisto da drugim ljudima olakšaš kada napišeš "vrti mi se nešto u 20 fps-a". No, i to kao i tvoj ton je nepisano pravilo, koje može olakšati život svima ili ga pak gurnuti u besmislene raspravepoput ove.
Tema ovog topica je UT III demo, i to beta

pa molim da se i držite toga.