Citiraj:
Autor njuskalo
imam trenutacno sata, barracudu od 160 GB a sad bi uzeo od 250 GB a ovaj stari stavio u ladicu...kak ide to opce sa externim sata izlazom,jel to skupo i komplicirano stavit?
|
onda ti je najbolja opcija sata eksterno kučište sa USB i SATA priključkom. kad imaš hard na svom kompu priključen ti je preko SATA i nema velike neke razlike u brzini između njega i onog u kompu direktno priključenog. a kad ti zatreba imaš USB.
Citiraj:
Autor TomRi
jel su napokon napravili da se hdd ugasi kada i komp
(ili bar nakon nekog vremena sto je idle)?
ili i dalje stalno vrti bez obzira jel cak i ustekan u komp...
...sve dok se rucno ne prekine prekidac iza, jer to je bezveze totalno
|
nažalost ovi raidsonic to još nema, ali primjetil sam da mi OSX na PC-u zgasi do kraja hard bez obzira kaj nije prekidač prekinut.
Citiraj:
Autor prasak
|
raidsonic (icybox brand) ima odlična eksterna kučišta i stavljaju vrlo kvalitetnu elektroniku u njih, tako da se to kasnije osjeti na brzini prijenosa kao i robusnosti.
prije icy boxy sam koristil neka divlja žblj eksterna kučišta i uvijek problemi i reklamacije sa tim, spor prijenos podataka, preveliko zagrijavanje harda...
po mojem se na tome ne isplati štedjeti, jer 50kn nije neka strašna lova ak se dobiva odlična stvar u svakom pogledu.
imam IB-360StUS-B-BL od kad je izašel več oko godinu dana i prezadovoljan sam sa njime.