View Single Post
Staro 15.10.2007., 17:49   #46
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor vlincx Pregled postova
Neznam zašto neko spominje njihove plaće pa plaćeni su kolko rade i na plaću koju su sami pristali ako su radi toga neljubazni onda ih treba nagarit ća sa tog posla.Istina plaća od 2500kn nije nešto veliko ali nije ni strašno ako nisi opterećen kreditima hranom i ostalim(znači za mladog čovjeka) a šta se tiče neljubaznosti isto je nekad uzrok i sama mušterija svojim ponašanjem

..evo ti jedan opasni OT..ja sam mlad čovjek,dojadilo mi živjet sa starcima pa našao stan u podstanarstvu..cijena 300 eura,35m2 stan..malo veći od nečije dnevne sobe..čitaj ovako..300 eura je 2300kn..di je hrana,di su režije..di je prašak za robu,bla bla..di je roba uopće...ispod 7 000 kn čovjek danas ne može živjeti normalno,bilo kreditom,bilo radom,do tih 7 000kn mora doći..ne shvaćam uopće ljude koji sa 2,3 000 prežive cijeli mjesec..to su zbilja heroji..

...dosta OT-čarenja..malo filozofiramo..al čisto da znaš...podstanarstvo nije nikakav kredit...il ćeš ga platit,pa imat di živjet..il možeš sa starcima do 30te..čak,žalosno..stan je tvoj na korištenje..i nakon 10,20g..opet si ga samo unajmio..

autoru threada savjet da se malkice više informira prije kupnje..a o ve-milu ne bi..to su privatnici,rade isključivo na sistemu profita,nema tu sentimenta..jel radi,radi...ne,ne..onda će reklamirati..njihova dobra volja ako ti zamjene krivo kupljeni proizvod..za kabel pak,to bi trebali riješiti..
thedream je offline