Nije tocno da se uvijek sve moze rjesiti, evo recimo moja iskustva sa Links Split su katastrofalna na granici sa ve-milom kad lik nije stigao fakturu napraviti i otisao na racak, a posto je vec poceo raditi nitko drugi nije mogao napraviti dok se on ne vrati sa rucka.
Uglavnom uzeo sam od njih socket a maticnu Asrock K7NF2-RAID za Bartona 2500+ mobile, kazu treba im dva sata da ugrade plocu, posto je to sve bilo za brata koji u Splitu studira rekoh dobro. Dode brat iduci dan pokupi komp boota windowse i zove me da kompjuter uzasno sporo radi. Kazem mu da provjeri brzinu procesora na kojoj radi, pise 800MHz ili 600MHz po defaultu znaci ne sjecam se vise. Znaci naplatili su dva sata da bi zasarafili plocu i pospojili kablove i to je to. Naravno reklamacije nisu bile uvazene tako da mi je donio u zg maticnu i slozio sam da radi kako bi trebalo raditi. Da ne pricam kako kazu da ce nazvat i nikad ne nazovu, a ta maticna dan danas se rusi, bila kod njih na testiranju kazu disk los. Disk je zamjenjen i dalje se rusi, a oni su rekli sto se njih tice taj kompjuter je stabilan.
Nekad se isplatilo kupiti u linksu jer si znao da ce biti nesto odradeno makar i bilo skuplje nego u drugim ducanima, nazalost Links vise nije sto je nekad bio zahvaljujuci prosirenjima na ostale regije. Naravno da je maticna neispravna ali je ne zele uzeti pod racun niti zamjeniti drugom, prije toga kompjuter je bio stabilan nikad crasha.