Evo da objasnim zašto je frka inače ne bi sam pilao ljude. Dakle ja kad sam kupovao moju konfu prije dobrih 2god kupovao sam barem 2-3 mjeseca BUG, VIDI čitao forume itd itd informirao se o situaciji hardware-a itd itd...
Sad mi se desio problem u sestrinoj firmi, crkao je glavni stari PC, odmah da skratim popravak ce trajat dugo jer su prastari djelovi i to smatrajte poviješću (da se ne bazirate zašto ne popravim itd itd...)
Programe koje je vrtila su bile sve
stare verzije Autocad-a, Achicad-a, Corela i sličnih programa, dakle grafičkih jer je arhitekt po struci.
Ako ima neka dobra duša da mi složi konfu što solidniju i naravno ne rasipničku već nešto solidno, a kvalitetno i umjereno skupo tj. jeftino. Dakle da ne bude krš nego nešto srednje i za nju kvalitetno dovoljno za ove programe. (Dakle ako je par stotina kn razlika pare nisu problem)
Otprilike i sam znam da je tu prica bazirana na RAM-u, i grafici, sad me zanima i ovo ostalo...
Gledao sam u GH šrota i Ve mila gotove konfe, ali mi se čini da je to sve škart, tko zna koja su napajanja i matične te sve ostalo unutra, pa sam malo u strahu od tog, ali ako griješim samo dajte pucajte!!!
Zahvalan unaprijed!!!