View Single Post
Staro 15.10.2007., 11:17   #1
supertovar
Premium

supertovar's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Konfiguracija za ured arhitekta, molim vas hitno za pomoć!!!

Evo da objasnim zašto je frka inače ne bi sam pilao ljude. Dakle ja kad sam kupovao moju konfu prije dobrih 2god kupovao sam barem 2-3 mjeseca BUG, VIDI čitao forume itd itd informirao se o situaciji hardware-a itd itd...

Sad mi se desio problem u sestrinoj firmi, crkao je glavni stari PC, odmah da skratim popravak ce trajat dugo jer su prastari djelovi i to smatrajte poviješću (da se ne bazirate zašto ne popravim itd itd...)

Programe koje je vrtila su bile sve stare verzije Autocad-a, Achicad-a, Corela i sličnih programa, dakle grafičkih jer je arhitekt po struci.

Ako ima neka dobra duša da mi složi konfu što solidniju i naravno ne rasipničku već nešto solidno, a kvalitetno i umjereno skupo tj. jeftino. Dakle da ne bude krš nego nešto srednje i za nju kvalitetno dovoljno za ove programe. (Dakle ako je par stotina kn razlika pare nisu problem)

Otprilike i sam znam da je tu prica bazirana na RAM-u, i grafici, sad me zanima i ovo ostalo...

Gledao sam u GH šrota i Ve mila gotove konfe, ali mi se čini da je to sve škart, tko zna koja su napajanja i matične te sve ostalo unutra, pa sam malo u strahu od tog, ali ako griješim samo dajte pucajte!!!

Zahvalan unaprijed!!!
supertovar je offline   Reply With Quote