Puno hvala na savjetima ljudi! Eo sad mi komp zgleda ovak!
E sad za buku: Mene to tolko i ne dira previse, mislim cuje se dosta ali nije tolko strasno, uspio sam zaspat ko beba dok mi se Half-Life 2 skido! XD
A kaj se tice zagrijavanja tu nisam neki expert ali imam kuciste od Nzxt[brijem da se tak zove]; btw. unutra su 3 venta od 120mm i mislim da se ne grije bas tolko a sad ne znam....
Mozda sam nes krivo spojio?
Mislim prvi put kad sam spajo grafu spojio sam ovaj 6-pinski + 2-pinski konektor u ovaj 6 pinski na grafi i upalio komp i drzo otvoreno kuciste u krilu! Nije bilo slike, crvena ledica mi se upalila na grafickoj i nije bilo slike ali se to culo ko da avion polijece! Shvatio sam da sam nes krivo slozio pa sam uzeo 6-pinski kabel koji sam dobio s grafickom i piknuo u prvi konektor umjesto ovog 6-pinskog+2-pinskog i taj 6 pinski u ovaj 8-pinski s tim da 2 pinski nisam spajo, kolko sam skuzio to je za OC pa sad..
Pokreto sam 3d mark i dobio 8300...:S
Meni se cini ko da je to malo.... al sad nisam neki strucnjak ne al mislim da mi score dost manji zbog proca [valjda?!]
Anyway u HL2 sam imo oko 70 FPS s tim da ko da nije htio ici preko toga al je mogo [ne znam ko da je ogranicen] i to je bilo na 1280x1024 8AA i 16AF brijem u principu sve na max
Jel zna netko jel to ok ili me nes koci jos a da se to moze popravit nekak...?