Tema: UT III
View Single Post
Staro 14.10.2007., 22:50   #126
konj
Premium

Datum registracije: Oct 2005
Ma ovaj demo je totalna glupost. Ne kazem da nevalja ( igrivost je ok )ali cijela poanta demoa je da navuce ekipu da uzme cijelu igru ( sto me kod nekih demoa iznerviralo jer me demo totalno napalio na igru a kada nabavim cijelu skuzim da je u demu sve sto igra nudi ). E sad problem je sto demo izgleda losije od bioshocka, stalkera, i da ne duzim svega ostaloga spomena vrijednoga. Epic kaze da je izbacio detaljne teksture i ostali eye-candy da smanji velicinu demoa ( danas???? kada svi, cak i mi u hrv imamo "pristojan" bandwith ) sto mi nije bas lako povjerovati kada u igri nemogu upaliti AA i slicne stvari??? Uglavnom nakon svih onih slika i filmova mislio sam da ce grafika biti takva da da se neda opisati ( a ni pokrenuti na aktualnom hardweru ). A dogodilo se upravo suprotno. Grafika je najblaze receno bezveze. Kompletno razocarenje. Ok, ovo jest demo ali cemu sluzi ako ne pokazuje kakva ce igra biti???? Nakon ovog demoa ne vidim bas neki preveliki napredak u odnosu na ut2004. Mislim da bi epicu bilo pametno izbaciti pravi demo sa svim grafickim slasticama da nebi bilo upitno sto to oni pokazuju na onim filmovima i screenshotovima. Dali je ono sve samo laganje i varanje, sto nikada ne bih od epica ocekivao, ali nakon ovoga demo neznam sto da mislim jer mi je to njihovo pravdanje totalno sumnjivo. Ako nisu mogli bolji demo napraviti onda ga nisu trebali ni raditi pogotovo samo mjesec dana prije izlaska ( navodnog, tko zna mozda opet odgode ) cijele igre. Nemojte se ljutiti na ovako dugom postu ali kupio sam novu tastaturu pa se privikavam, vjezbam